Wednesday, 7 May 2014

Yang ditunggu dah tiba..#ivf2#

Akhirnya...yang ditunggu2 dah tiba.. Setelah makan progynova + norculut yg dibekalkan oleh gynea saya sejak dari 25/4 lagi, arini dengan rasminya cik Period saya dah munculkan diri... nasib baik gak sebab progynova tu cuma berbaki 2 biji je lagi cukup sampai tuk malam khamis je. Yang norculut tu plak memang dh lama abis. Last makan norculut 1/5.. So, rasmi je period datang cepat2 capai phone whatsapps doc.. Macam biasa kena  report  kat doc bila period datang? bila kena start injek ubat hormon untuk stimulate telur? bila kena stop makan progynova?  bila last makan norculut? dan tanya doc bila nak kena datang klinik tuk buat tvs?...  Hurm....dengan kedatangan period ini juga bermakna bulan ini akan bermulalah perjalanan ivf kedua saya..aiseh... nervous!!!....

4 comments:

  1. InshaAllah, smg dipermudahkan... Good luck! :-)

    ReplyDelete
  2. Doa banyak2 untuk ieda,semoga dipermudakan..Amin..

    ReplyDelete
  3. Goodluck ye ieda..erin doakan ieda berjaya.. amin

    ReplyDelete
  4. Tq semua....fuhhh....fuhhh....amin....moga makbul doa korang semua tuk saya.. ;)

    ReplyDelete