Wednesday, 5 March 2014

Ivf ke 2, dah ready ke belum???

Hurm...jap je masa berlalu..pejam celik, pejam celik dah pun masuk bulan 3...planning for second ivf bln 4@5.insyaallah..maknanya ada sebulan dua je lagi ni....tapi....masih dup dap dup dap hati di dalam ni....dah ready ke aku ni???? mana taknya...nak kena mempertaruhkan semula tubuh badan, minda dan yang paling banyak sudah tentulah wang ringgit pada sesuatu yang belum pasti kejayaannya....takpelah ieda...yang penting USAHA...tawakal pada Allah.Moga  Allah mengasihi aku dan suami dan memberi kami peluang untuk bergelar umi dan abi pada zuriat kami sendiri melalui ivf kedua nanti.(ayat pujuk diri sendiri..huhu).. ..Ya Allah....berilah aku kekuatan dan petunjuk ..sesape blh tlg bg moral support x??? tq..... T_T


4 comments:

  1. Salam perkenalan dr sy akma
    In shaa Allah,teruskan berusaha,doa dan bertawakal

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya. InsyaAllah, saya pun plan nak buat IVF for the second child @April/May. 1st child born after almost 7 years of marriage. mkn clomid je time tu. But now susah. 1st attempt iui, jadi tp miscarriage. 2nd iui x jadi. So seperti ckp awak, terus buat ivf since usia dah meningkat. Betul, duit boleh cari kan. Yg penting kita berusaha dan bahagia dengan segala yg kita usahakan. InsyAllah anda akan berjaya. Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awk...gud luck tuk awk gak yea..

      Delete