Sunday, 16 February 2014

New members from whatsapp group ;-)

Saya happy sekarang sebab dapat bertukar-tukar pengalaman dan info dengan teman2 senasib yang gagal ivf , yang berjaya ivf dan yang sedang dalam proses ivf...sumenya melalui kecanggihan teknologi sekarang iaitu whatsapp. Sekarang, saya join dua group whatsapp iaitu group whatsapp ivf/icsi treatment dan group whatsapp patient yang sama gynea dengan saya iaitu group whatsapp ivf & iui, Pantai kl...so sape2 yang sedang TTC berminat nk join salah satu daripada group whatssapp  ni bolehlah tinggalkan phone number, nanti saya suh admin group tersebut add ok.. ;)

90 comments:

  1. assalamua'laikum ieda. salam perkenalan. actually sy sgt2 berminat to join group ivf/icsi. hope you boleh advise admin to add my number :)

    0197596997. thanks dear

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam dear...Sebelum tu nk tanya gak namanya siapa ni? nnt senang nkperkenalkan pada admin ;)

    ReplyDelete
  3. Assalam ieda..mcm menarik je nk join group whatspp ni
    0197150605(suzi)

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Saya nk join group whatsapp ivf/icsi treatment dan group whatsapp ivf & iui, Pantai kl.. sy pn patien dr Adilah.

    no hp sy 0139857703 (lia)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,

    Boleh tak add saya juga? Saya baru habis ivf dengan dr Adilah.
    Nama sarah , 017 3190316

    ReplyDelete
  6. saya dh bg no phone korang kt group whatsapp tu...mana yg x di add lg mungkin adminnya terlepas pandang..harap maklum

    ReplyDelete
  7. aslm,sy pun nk join group ivf/icsi ,sy buat under dr adilah pantai juga.boleh add sy di 0125227890
    -sue

    ReplyDelete
  8. Salam. Boleh tolong add saya sekali...utk perkongsian ilmu ..0192651808 aida

    ReplyDelete
  9. As salam ieda. Sorry, lepas post comment tu saya terus terlupa. Saya yg first comment. Boleh panggil shai. Hope u boleh tlg add my name wif my hp 0197596997

    ReplyDelete
  10. salam sis..boleh add sha? 0126298877...br nampak blog ni..=)

    ReplyDelete
  11. Ok,kawan-kawan...disebabkan ramai yang berminat untuk join group whatsapp tersebut dan memandangkan group whatsapp x blh menampung ramai ahli hanya 50 orang sahaja dalam satu masa,maka.keutamaan diberikan kepada org yang betul2 akan buat ivf @ sedang treatment ivf sahaja.jadi selepas ini jika berminat nak join sila maklumkan 1) nama, 2)no hp,3) tgh treatment kat spital mana? 4)dan treatment apa? ..lagi satu sy hanya menyampaikan nombor anda pada admin tersebut dan hanya dia yang boleh add anda...Harap maklum :)

    ReplyDelete
  12. Owh ok..tak mengapalah kalau mcm tu. sy buat IVF dgn Dr. Adilah di Pantai Bangsar thn lps..result gagal. Tapi skrg baru disahkan hamil..secara natural tanpa IVF. sy ingat cuma nak join kwn2 lain utk tambah Ilmu. kalau grup dah penuh, tak apa..better kwn2 lain yg benar2 memerlukan info perlu diberi keutamaan..terima kasih ya.. :) - aida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tahniah Aida, happy for u...itulah kita hanya mampu merancang tetapi Allah jua sebaik2 perancang..dh brp bulan?take care yea.awk ivf bila?sy pn buat ivf bln 11 taun lps tp fail..igt nk cuba lg taun ni..ok pe pn moga selamat sampai ckp masanya nnt..

      Delete
    2. Terima kasih ieda. Sy sdh 7 thn kawen. Sy buat IVF bln Mac 2013. skrg usia kandungan nak masuk 14 minggu..alhamdulillah. Skrg pun masih check up dgn Dr.Adilah. walau dah hamil, sy ttp selalu ikut blog TTC..kdg2 sampai menangis baca. Sy X lupa doakan kwn2 TTC walaupun kita X penah kenal. Buat ieda dan kwn2 yg buat IVF.. Semoga Allah perkenankan doa dan hajat utk miliki zuriat. kita doa sama2 ya..amin ya rabb...-aida

      Delete
    3. sebak sy baca komen awk aida..T_T. samalah mcm sy.walaupun bersembang di alam maya je.sy tetap juga doakan agar sume kwn @ pasangan yg blm mndpt zuriat akan berjaya dalam setiap usaha @ ikhtiar yg dilakukan dan mndpt zuriat cpt gak.

      Delete
  13. sy pun under dr adilah,tapi sy diberitahu oleh kak fauziah ,group wasap tu dah penuh yer?kalau dah penuh x mengapa...eida.terima kasih byk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm penuh lg rasanya...tp sy dh bg nombor sue kt adminnya..nnt dia add..mayb yg penuh tu group lain kot.sue tgh proses watpe skrg?ivf gak?

      Delete
  14. ye ivf..just tunggu period dtg jer,ubat semua dh beli dgn k.fauziah..nerves sgt ..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum
    Saya akma,skrg tgh buat treatment ivf/icsi di hukm. Jika group what app masih available blh add sy di no 0126199489. Usia perkahwinan kita sama ieda.
    Sama2 kita doakan ttcian dikurniakan zuriat yg soleh secepat mungkin.Ameen.

    ReplyDelete
  16. Silap no..add di no 0122899489

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm akma...tunggu yea..dh pass ur number pada admin..nnt dia add n jgn lupa perkenalkan diri yea :)

      Delete
  17. Assalam.. Sy patient dr adilah juga. Plan nak buat ivf ptghan tahun ni. Can u forward my fon no to admin.. 0173502259

    ReplyDelete
  18. Hi ieda..sy tgh wat 2nd ivf..so klu boleh nk join la group whatsapp tu..sy buat di sabah..0197150605(suzi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. already pass ur hp number to admin...wait aa..

      Delete
  19. hi... nak join group ivf.. no phone saya 013-7082065
    harap boleh add ASAP untuk kongsi pengetahuan dan pengalaman. banyak sangat tanda tanya ni..

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm shikin...maaf,group whatsapp utk ivf/icsi yg treatmnt dr pelbagai hospital tu dh penuh...yg satu group lg utk sape2 yg treatmnt hospital pantai sama ngn saya je...jika ada kekosongan nnt sy add smula yea...by d way...tuk lebih info tentang ttc,iui@ ivf blh juga join closed group kt fb iaitu closed group ttc malaysia n closed group iui/ivf/icsi....maaf nk bertanya,so camne result 1st ivf awk tu?

      Delete
  21. Assalamualaikum hai sy intan....sy belum pernah buat iui or ivf lagi, tp dh 4thn menjlnkn rawatan kesuburan kat hosp muar...boleh ke sy nak join sbb akn dtg pun sy akan buat iui / ivf jika xde rezeki secara natural lg.Kalo bleh, tlg add sy ye? 0147762585 ~intan~
    Tq ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm intan...maaf,group whatsapp utk ivf/icsi yg treatmnt dr pelbagai hospital tu dh penuh...yg satu group lg utk sape2 yg treatmnt hospital pantai sama ngn saya...jika ada kekosongan nnt sy add smula yea...by d way...tuk lebih info tentang ttc,iui@ ivf blh juga join closed group kt fb iaitu closed group ttc malaysia n closed group iui/ivf/icsi

      Delete
  22. Salam.. sy patient dr adilah pantai jugak. Plan nk buat IVF dec ni. Kalau boleh tolong add sy juga. 0122013270 - liza

    ReplyDelete
  23. Salam.. sy patient dr adilah pantai jugak. Plan nk buat IVF dec ni. Kalau boleh tolong add sy juga. 0122013270 - liza

    ReplyDelete
  24. Salam, nak join boleh ka, add me 0145642766 (shahrin)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm shahrin.blh sy tahu awk dlm treatmnt apa n jalani treatmnt d hospital mana supaya senang sy suh admin add pd group yg sesuai.tq

      Delete
  25. Update terbaru...berita baik..aplikasi whatsapp skrg dh blh trima 100 ahli berbanding dulu 50 ahli sahaja.Jadi, masih ada peluang utk anda join 2 group ni.Cuma sy tegaskan kat sini, kami seboleh2nya ingin menerima ahli yg betul2 akan menjalani IVF sahaja .Terdapat 2 group whatsapp iaitu group 1) group mummy hot Ivf/Icsi dan yang ke2)group whatsapp Ivf hospital pantai kl, khas utk patient doc Adilah.Oleh itu, sesiapa yg berminat nak join sila tinggalkn no.hp anda dan nyatakan anda dlm treatmnt apa dan dihospital mana supaya senang sy suh admin add anda dlm group whatsapp yg sesuai.

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum sis..Efa dlm 2ww.. bru hari ke-4 lepas ET.. Efa bt ivf kt LPPKN..berminat nk join group whatsapp. please add me 0177000443 trime kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm efa...sorry lmbt reply...nnt i pass ur number to admin k...

      Delete
  27. assalamualaikum sis..sy bru hari ke-3 lepas ET.. sy bt ivf kt metro ivf klang..berminat nk join group whatsapp. please add me 0195678170 trime kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm syahibani...already pass ur number to admin

      Delete
  28. Salam sis, saya insyaallah akan menjalani IVF bulan 6 nanti di Tropicana Medical Centre dgn Dr Navdeep..berminat nk join whatsapp group. nanti add la sy ye..0192233080 terima kasih :)

    ReplyDelete
  29. Sy br jer fet 6 april..sy wat ivf di kl fertility

    ReplyDelete
  30. Hi..sy bru mnjalani ivf kali kedua. Hr ni adalh hr ke 3 slps fet..ivf pertama sy gagal sebb sy disahkan mengndung luar rahim..sy harap sy dpt join group ni.semoga kita dpt bertukr2 pengalamn dan info..phone no 0125873267 (jue)

    ReplyDelete
  31. Sy baru je ivf jun ni.. tlg add saya.nor.0198550486. Tq

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. Assalam atie...blh bgtahu skrg treatmnt apa n kt hospital mana?tq

      Delete
  33. As-salam, sy rida...patient dr.Adilah...dh buat ivf//Icsi pd thn 2013,result= -ve.
    This yr continue treatment utk 2nd ivf/icsi. Hope dpt masukkan no.sy ye. T.kasih.

    ReplyDelete
  34. As salam ieda..sy zaqieyah, bru failed ivf di metro apr lepas..plan nk buat fet bln nov ni..berminat nk join group whatsap utk tmbh ilmu..0196736960

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...blh bgtahu treatmnt kt spital mana supaya senang sy suh admin add kt group yg sesuai....tq

      Delete
  35. Salam ieda sy tgh tggu turn utk ivf di hsnz berminat nak join group whatsapp 0129531891

    ReplyDelete
  36. salam... saya lin... boleh add saya untuk group whatapps?
    012-3211068. tq

    ReplyDelete
  37. Assalam... boleh add saya? 0129355220

    ReplyDelete
  38. Bole add saya tak..InShaAllah akn buat FET dis ni.treatment di pantai KL.0123202264 z

    ReplyDelete
  39. Bole add saya tak..InShaAllah akn buat FET dis ni.treatment di pantai KL.0123202264 z

    ReplyDelete
  40. blh add sy...0177101734 tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy treatment di pantai KL..

      Delete
    2. salam sy haizan,blh add sy dlm group wassp... sy pun buat treatment dgn dr adillah.. 0129461532.tqvm

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. salam sy haizan,blh add sy dlm group wassp... sy pun buat treatment dgn dr adillah, plan nak buat ivf bln dpn.. 0129461532.tqvm

      Delete
    6. salam sy haizan,blh add sy dlm group wassp... sy pun buat treatment dgn dr adillah, plan nak buat ivf bln dpn.. 0129461532.tqvm

      Delete
  41. Slm sy shalia bleh add sy 0122283641
    Treatment metro ivf

    ReplyDelete
  42. i feel you, Ieda.. Saya da menjalani 4x Iui, 1x fresh & 2x FET, masih belum rezki (done in govt hospital)..Dan skrg juga sedang menunggu untuk buat fresh IVF cycle dlm masa terdekat di PHKL w dr adilah. Hope dpt join group ttc ni.. Terima kasih 012-3020770

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq...kamalia... I already pass ur number to admin group..wait until she approve ok...tq..

      Delete
  43. Salam ieda..sy nur..sy nak join kedua2 group. InsyaAllah akan buat ivf bulan depan..hatap sgt ieda masukkan sy dalam group2 tersebut untuk persediaan sy..ni no sy 0179590058 (nur)

    ReplyDelete
  44. assalam Ieda.. boleh add sy juga 012-5060 027 Lana

    ReplyDelete
  45. as salam sis Eida..sy ina..2ww br 3hr ET kt Tropincana Spec.nk join group ifv/icsi juga..terima kasih

    ReplyDelete
  46. Kalau masih berkesempatan utk join whatsapps group TTC, tlg add sy juge 0109815654. Thank you ieda.

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum, ada x lagi group whatsapp ivf/icsi treatment, kalau ada boleh tak add saya 012-4856486- ina

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum, ada x lagi group whatsapp ivf/icsi treatment, kalau ada boleh tak add saya 012-4856486- ina

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum, ada x lagi group whatsapp ivf/icsi treatment, kalau ada boleh tak add saya 0136968836. Br lps ET

    ReplyDelete
  50. Aslkm 0132507805 kalau boleh masukkan sy dalam group. Tq ,,,

    ReplyDelete